USA4ALL kan, als non-profit organisatie, niet zonder haar redacteuren, moderatoren en columnisten. Enthousiaste Amerika liefhebbers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Wij zetten deze mensen graag in de spotlights, daarmee bereiken wij een aantal doelen; U ziet de gezichten achter de informatieve stukken op de site en ons Amerika forum en wij van USA4ALL tonen onze dankbaarheid!

 

Wie zijn de redacteuren /columnisten bij USA4ALL?

Wop

Wop

Eigenaar / (Eind) Redacteur

Wop is sinds 1999 betrokken bij USA4ALL, hij is onder meer de webmaster van de website(s). Buiten dat is hij zeer regelmatig in de Verenigde Staten geweest. Meer dan veertig staten heeft hij bezocht. Buiten het onderhoud van de website en het schrijven van artikelen is hij zeer actief in de fotografie. Sinds augustus 2015 eigenaar vanUSA4LL.  Meer over USA4ALL en haar doelen leest u hier.

Johan Christians

Johan Christians

Oprichter / Columnist / Redacteur

Johan is de oprichter van USA4ALL. In 2010 is Johan definitief naar de Verenigde Staten te verhuisd om daar zijn eigen bedrijf te runnen. Turbulente jaren waren het gevolg met leuke en minder leuke ervaringen. Maar feit is dat de Verenigde Staten heel anders zijn dan Nederland. Vanuit al die ervaringen zal Johan in een column actuele zaken bespreekbaar maken. Deze zullen de ene keer louter zakelijk informatief zijn, soms grappig maar ook pittig.

Nelleke van Lindonk

Nelleke van Lindonk

Columnist

In de rubriek Amerika Culinair neemt Nelleke van Lindonk u mee naar het culinaire deel van de Verenigde Staten. Wie dacht dat Amerika bestaat uit hamburgers & frites zal na het lezen van deze rubriek beseffen dat de realiteit iets anders is. Nelleke laat op verbluffende wijze zien dat The Kitchen van Amerika zich niet in een hoek laat drukken. Met heerlijke Amerikaanse recepten kunt u uw kookkunsten beproeven op The American way!

Matthias Galle

Matthias Galle

Redacteur

Mathhias is een zeer enthousiast Amerika en sportliefhebber. Hij schrijft graag online artikels. Zo schrijft hij af en toe voor oa SportAmerika.nl en onderhoud hij de website van Club Brugge. Bovendien heeft Matthias enorme interesse in alles wat met de VS te maken heeft. Hij is er al vaak op reis geweest en spaart eigenlijk vrijwel constant om er opnieuw heen te gaan.

Suzanne BergenHenegouwen

Suzanne BergenHenegouwen

Columnist

Suzanne is met haar relatief jonge leeftijd zeer bekend met Amerika en de Amerikaanse sporten. Ze ging er naar High School en speelde er basketbal. Zij houdt voor USA4ALL nauwlettend de interessante ontwikkelingen op sportgebied bij. Haar columns zijn een afspiegeling van wat er leeft in de Amerikaanse sportcultuur. Sportminded? Dan leest u toch mee?

Antal Toll

Antal Toll

Columnist

Antal is een oer-Hollandse vrachtwagenchauffeur die zich bijzonder interesseert voor de Amerikaanse politiek en alles daar omheen. Antal is met name actief als columnist als de Presidentsverkiezingen in volle gang zijn. Tijdens de verkiezingen van 2012 reisde Antal af naar Washington D.C. om de verkiezingen en Election Day van dichtbij mee te maken.

Laureen de Bres

Laureen de Bres

Redacteur

Beladen met vooroordelen stapte Laureen in 1993 op het vliegtuig voor een eerste vakantie naar Amerika. Net zoals zoveel mensen had ze geroepen: “Dat land is eigenlijk helemaal niks voor mij. Allemaal rare mensen, kettingzaagmaniakken en zombies!’ Die overtuiging smolt weg zodra ze één voet in dat verre continent had gezet. De onbeschrijflijke weidsheid, de pure, spectaculaire natuur, de brute woestheid van de canyons en bergen, maar ook de servicegerichte Amerikaan met al zijn vriendelijkheid, waren genoeg om Laureen voor eeuwig verliefd te maken op dit grandioze werelddeel.  Laureen: “Nee, het trok me niet, maar één keer geweest, voor altijd verslaafd.” Haar ervaring is heel uiteenlopend, van het rondtrekken in een auto tot een enorme camper, trouwen in Las Vegas en de doodse stilte en leegheid van de woestijn. “Alles is indrukwekkend en iedere keer word je weer met de neus op de feiten gedrukt, dat je op de kalender van de eeuwigheid eigenlijk niets te betekenen hebt…”

Ook redacteur of columnist worden?

Beschik jij over een goede pen? Waar mooie informatieve stukken over de USA uitkomen? Lijkt het je leuk om je voorliefde voor de USA op een groot platform te delen? Meld je aan als redacteur!

Reisverhaal inzenden

Het kan natuurlijk ook zijn dat u over een goede pen beschikt en dat hier superleuke reisverhalen uitkomen. Uw familie en vrienden smullen altijd van jullie avonturen in de USA. Uiteraard kunt u deze ook delen op USA4ALL. U maakt dan nog kans op een leuke prijs ook!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.