´If you are going to San Francisco be sure to wear flowers in your hair´. Een beroemd liedje maar vertelt genoeg over de sfeer in de stad. Maar San Francisco biedt ook geweldige attracties die wereldberoemd zijn zoals de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Aquarium of the Bay en nog veel meer!

Op een route door het westen van de USA mag deze stad eigenlijk niet ontbreken. Welke stad ligt op zo’n 40 heuvels, omringd door de oceaan en de baai, kent geen extreme hitte of kou. In 1776 gesticht als Spaanse legerpost met de naam El Paraje de Yerba Buena, vlakbij kwam de missiepost van San Francisco de Asis. In 1835 werd het officieel een stad en nog iets later werd de naam gewijzigd in San Francisco. Voor Amerikaanse begrippen heeft het een compact centrum, waar een auto niet direct noodzakelijk is. Er is een redelijk openbaar vervoer en veel interessante plekken kunnen lopend of per stadsbus bezocht worden.

Let op, nadat u op een activiteit hebt geklikt moet u mogelijk handmatig naar boven scrollen! Heeft u vragen over de bestelprocedure of heeft u een probleem met bestellen? Neem dan contact op met Ticketbar en vermeld daarbij deze webpagina.

Autohuur

Via USA4ALL kunt u ook direct uw autohuur voor Amerika regelen! Alamo biedt u wel tot 20 Euro korting per week! Vraag direct een offerte aan voor uw Autohuur in San Francisco!

Vragen?

ticketbar-logo

Het kopen van uw tickets is volledig veilig en u kunt altijd al uw vragen stellen over de Amerika tickets stellen aan Ticketbar.

Andere steden

Tickets voor andere Amerikaanse steden bestellen? Klik hier voor meer Amerika tickets

Tickets San Francisco

 

Tickets SAN FRANCISCO

Print Friendly, PDF & Email

Tickets San Francisco – Bestel online en profiteer van korting!

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: