Bestel veilig en online alvast uw attractie tickets voor New york City!

New York is een stad met meer dan 9 miljoen inwoners en heeft een totale oppervlakte van meer dan 780 vierkante kilometer. De staat waarin New York ligt heet ook New York en daarom wordt er, wanneer men spreekt over de stad New York, ook vaak over New York City gesproken. Ondanks het feit dat New York City de grootste stad van de staat New York is, en zeker de belangrijkste, is het niet de hoofdstad. Bekijk bijvoorbeeld het uitgebreide programma voor een trip naar New York City in vier dagen!

Of u nu voor het eerst naar New York gaat of hier al vaker bent geweest, bezoekt u natuurlijk een aantal bezienswaardigheden. Bespaar tijd en ergernis door van te voren en online tickets aan te schaffen voor attracties of excursies in New York City en zo de wachtrij te ontwijken.

Haal het beste uit uw verblijf in New York City en koop uw Tours & Tickets met korting!

USA4ALL werkt samen met Ticketbar. Deze brengt u het grootste aanbod van interessante excursies en attracties in New York City. Maak uw verblijf in de stad die nooit slaapt compleet met een bezoek aan een van de vele topmusea en attracties. Ticketbar biedt u kortingen, groepsaanbiedingen. Ontdek de prachtige highlights, zoals: het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, de Top of the Rock, Madame Tussauds, Wall Street, The Metropolitan Museum of Art (The Met), The Museum of Modern Art (MoMA) en het Guggenheim Museum met de comfortabele Hop-On Hop-Off Bus. Koop de New York Pass en bespaar tot wel €500, tevens ontvangt u een gratis reisgids van 176 pagina’s dik.
De lijst met ‘must-sees’ voor de bezoeker van New York is – met name voor diegene die de stad voor het eerst bezoeken – enorm. Ontdek de website van USA4ALL voor alle belangrijke toeristische informatie en ontdek wat je allemaal kunt doen in New York City.
Let op, nadat u op een activiteit hebt geklikt moet u mogelijk handmatig naar boven scrollen! Heeft u vragen over de bestelprocedure of heeft u een probleem met bestellen? Neem dan contact op met Ticketbar en vermeld daarbij deze webpagina.

Andere steden

Tickets voor andere Amerikaanse steden bestellen?  Klik hier voor meer Amerika tickets

Koop uw tickets online en vermijdt de wachtrij!

 

New York City - Tickets New York

Tickets New York

 

Print Friendly, PDF & Email

Tickets New York – Bestel online en profiteer van korting!

door USA4ALL leestijd: 2 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: