Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! Men noemt het ook wel glamping, kamperen op een luxe manier. Met Under Canvas® biedt Zion een buitengewone accommodatie ervaring net zo fantastisch als het park zelf. Dit luxe kamp in het prachtige zuidwesten van Amerika ligt op de grens van het Nationaal Park Zion in Utah. Op slechts een paar minuten van ongelooflijke wandelroutes met een spectaculair uitzicht op de majestueuze rode rotsen die Zion zo beroemd maken. Het kamp gaat naadloos op in de omgeving.  De luxe tenten bieden de gasten de gelegenheid om van de spectaculaire woestijn van Utah te genieten, zonder het comfort van thuis op te geven. 

De tenten zijn beschikbaar voor maximaal vier gasten. Extra gasten kunnen worden toegevoegd in een aangrenzende tipi voor $ 25 per persoon per nacht. Wilt u uw huisdier meenemen? Dat kan voor $25 per huisdier per verblijf.

Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! - Glamping!

Locaties

Under Canvas® is geïnspireerd door Afrikaanse safari’s met een, focus op minimalistisch, natuurlijk design. De eerste Under Canvas locatie in vind je in Yellowstone. Hierna volgde er snel een in Glacier NP, Moab en nu ook in Zion Nationaal park! Er gaan geluiden op dat Great Smoky Mountains de volgende locatie is voor dit concept! 

Luxe kamperen in Zion? Het kan nu!

Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! – Glamping!

Under Canvas Zion

3955 North Kolob Rd
Virgin, Utah
84779 USA

Dit is nieuws van 05-09-2017

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Print Friendly, PDF & Email

Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! – Glamping!

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: