De eerste vestiging van het Amerikaanse grillrestaurant TGI Fridays opent in februari 2018 in Utrecht meldt de culinaire website Foodclicks. Het restaurant, waar de nadruk op kwaliteitsburgers, -steaks en –ribs, wordt gevestigd in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharije.

TGI Fridays

Wat twintig jaar geleden in Rotterdam nog mislukte, moet nu gaan slagen in Utrecht! Een echte Amerikaanse TGI Fridays! De komst van de eerste vestiging was al eerder bevestigd door Beijk catering in Leek, die nieuwe mogelijkheden voor de formule ziet in Nederland. Binnen tien jaar zouden er  zo’n vijftien vestigingen geopend moeten zijn. TGI Fridays vind je momenteel met ruim negenhonderd restaurants in zestig landen. De Amerikaanse keten staat garant voor het “vrijdaggevoel”. Ontspannen en genieten dus!

Het restaurant is een onder Amerika reizigers een welbekend grillrestaurant met een (cocktail)bar. Bekend van burgers, -steaks en -ribs! Het concept biedt ook pasta’s, salades en ‘eten om te delen’ zoals nacho’s en flat bread. Het eten wordt aan tafel geserveerd en het zogenoemde ‘flair bartending’ speelt een belangrijke rol in het vermaken van de gasten.

Bron: @FoodClicks

Grillrestaurant TGI Fridays opent in februari 2018 in Utrecht!

Print Friendly, PDF & Email

Grillrestaurant TGI Fridays opent in februari 2018 in Utrecht!

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: