ESTA aanvragen is verplicht voor elke reiziger die naar de Verenigde Staten reist. Doet u dit uiterlijk 72 uur van te voren! Esta aanvragen is gemakkelijk te doen via de website van de Amerikaanse overheid. U gaat rechtstreeks naar de Nederlandstalige pagina van het Electronic System for Travel Authorization (ESTA). U kan alleen met creditcard of Paypal betalen (totaal $14,- per aanvraag). Let op dat u uw aanvraag correct invult!  Sommige gegevens kunt u na de aanvraag niet meer wijzigen. Meer uitleg over ESTA vindt u op deze pagina van USA4ALL.

Geen creditcard of hulp nodig?

Diverse instanties bieden online eenvoudig, snel en veilig de mogelijkheid een ESTA reistoestemming aan te aanvragen met IDEAL. USA4ALL heeft een aantal van deze aanbieders voor u verzameld! USA4ALL heeft geen binding met deze bedrijven en adviseert u ESTA rechtstreeks bij de Amerikaanse overheid aan te vragen. Onderstaande organisaties bieden u de mogelijkheid te betalen met Ideal en rekenen wel enige meerkosten.

Visum Voor

Gaat u binnenkort op reis naar de Verenigde Staten? Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een ESTA voor Amerika. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw ESTA aanvraag. VisumVoor

€24,95

E Visa

Evisa Application Services is een jong bedrijf met een enthousiast team. Het is een bedrijf waarbij gebruik gemaakt kan worden van de voordelen op de diensten die zij leveren en het specialisme dat zij hebben bij het bemiddelen van het aanvragen van een Esta reistoestemming. Evisa Application Services heeft geen banden met de Amerikaanse overheid. Hun bieden een extra service, die wellicht een aantal zorgen bij u wegneemt. Evisa Application Services

€25,-

Evisumservice

Een visum voor de USA nodig? Op Evisumservice.nl kun je binnen 5 minuten het ESTA visum aanvragen. Het aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan worden betaald middels iDeal. Na ontvangst van uw aanvraag verwerking ontvangt u het ETA binnen 24 uur in uw mail!

€28,95

E-Visums

Voor 20:00 besteld, vandaag geleverd! Uw ESTA aanvraag voor Amerika (USA) kunt u online invullen. Dit gaat geheel digitaal, zonder papierwerk. De aanvraag kost u slechts vijf minuten tijd.

€29,95,-

Visum Aanvragen

Uw ESTA binnen 24 uur geleverd! Uw ESTA aanvraag voor uw visum in Amerika kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten.

€25,-

F.A.Q.

Hoewel het steeds makkelijker is voor reizigers om naar de Verenigde Staten van Amerika te reizen dankzij ESTA, zijn er veel vragen omtrent dit systeem. Wij zetten de Esta – veel gestelde vragen voor u op een rij. F.A.Q. Esta
Print Friendly, PDF & Email

ESTA aanvragen -Inreistoestemming voor de USA

door USA4ALL leestijd: 6 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: