Bellen Amerika naar Nederland, via je gewone abonnement is het (nog) een dure aangelegenheid.  Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven. U neemt u eigen telefoon of smartphone mee naar de Verenigde Staten en wisselt daar van Simkaart. U heeft dan tijdelijk een Amerikaans nummer.

Kopen in Nederland

USA4ALL testte de Simkaart van SimUSA voor een bedrag vanaf €64,- kunt u onbeperkt bellen naar Nederland en België en nog zo’n zeventig andere landen. U krijgt standaard 3GB data en ontvangt tevens onbeperkt sms’n wereldwijd en onbeperkt bellen in de VS! Heeft u meer data nodig? Voor een extra bedrag kiest u voor 5GB of 10GB data in de VS. Zoals vermeld hebben wij van USA4ALL bovenstaande Sim getest. Het resultaat: De Sim werkte goed.. (Provider T-Mobile)  Bij de grote steden zeker. In de kleinere gebieden was de ontvangst vanzelfsprekend wat minder.  Maar over het algemeen ben je uitstekend bereikbaar via het snelle LTE netwerk. In natuurgebieden, (vaak) geen ontvangst, maar dat hadden we ook wel verwacht in de uitgestrekte gebieden van de Verenigde Staten. Je kan WhatsApp gewoon blijven gebruiken met je eigen nummer. (Je kiest bij het wisselen van de Sim voor huidig nummer behouden). De Sim is standaard dertig dagen geldig.

Dus wil je bereikbaar blijven en zo af en toe Dan is de prepaid USA SIM de ideale oplossing. Bel, SMS én surf zoveel als je wilt tijdens je trip naar de USA. De simkaart, wordt deze gratis binnen 7 werkdagen geleverd. Bestellen? Klik hier voor goedkoop bellen en surfen van Amerika naar Nederland en België!

Internet en bellen van Amerika naar Nederland

Kopen in de VS

In de VS kunt u bij diverse winkels of tankstations telefoonkaarten kopen met een bepaald bedrag erop waarmee u kunt bellen. Let wel op dat er diverse aanbieders van deze kaarten zijn en dat de kosten per minuut erg kunnen verschillen, maar dat als je goed kijkt kun je al voor ongeveer tussen 3 á 5 dollarcent per minuut naar Nederland bellen.

bellen amerika naar nederland

bellen Amerika naar Nederland

Print Friendly, PDF & Email

Bellen Amerika naar Nederland

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: