Amerika tickets voor Hop on Hop Off bussen en veel andere bezienswaardigheden in USA!

Tickets met korting! Wij bieden deze dienst aan samen met Ticketbar. Zij zijn een Nederlands bedrijf dat zich focust op de verkoop van tickets voor attracties in de VS uit o.a. de volgende steden: New York, Las Vegas, San Francisco, Miami, Orlando en Los Angeles.

info Amerika tickets

Wilt u meer informatie over de soorten tickets? Klik dan op het informatie (I) symbool als u op de bestellink heeft geklikt!

Op deze pagina kunt uw reis naar Amerika voorbereiden door alvast de Amerika tickets voor de grote attracties aan te schaffen. De wachtrijen bij de grote attracties zoals het Het vrijheidsbeeld, Guggenheim Museum, Rockefeller Center zijn soms erg lang. Of u dient al op tijd een reservering te maken om überhaupt met de attractie mee te kunnen gaan zoals Alcatraz Island. Verder op deze pagina kunt u tickets aanschaffen voor hop on Hop off bussen die alle plekjes van belangrijke steden laat zien. U kunt in en uit stappen wanneer u wilt!

Het kopen van uw Hop on hop off bus tickets is volledig veilig en u kunt altijd al uw vragen stellen over de Amerika tickets stellen aan Ticketbar.

Uw voordelen zijn:

  • Geen wachtrijen
  • Alles op 1 overzichtelijke plek te koop
  • Alles is in het Nederlands!
  • Aantrekkelijke korting op tickets Verenigde Staten

Wij bieden uiteraard meer tickets aan dan enkel voor de Hop on hop off bus tours. Bent u op zoek naar attracties tickets voor steden zoals San Francisco, New York, Los Angeles of Orlando surf dan snel naar de juiste pagina!

streetsign_32pxKlik hier voor Attractie tickets San Francisco

streetsign_32pxKlik hier voor Attractie tickets New York

streetsign_32pxKlik hier voor Attractie tickets Los Angeles

streetsign_32pxKlik hier voor Attractie Tickets Orlando

streetsign_32pxKlik hier voor Attractie Tickets Miami

streetsign_32pxKlik hier voor Attractie Tickets Las Vegas

 

Tickets Hop on Hop off Bus

Steden in de Verenigde Staten van Amerika zijn vaak nogal groot van omvang en herbergen vaak veel bekende wijken en attracties. Aangezien u tijd in de stad beperkt is biedt de Hop on Hop off Bus een uitstekende mogelijkheid! Bij elke toeristische attractie of bezichtiging kunt u op of afstappen. Het is het perfecte antwoord om de stad in uw eerste dagen een globale indruk te krijgen van de stad. En u bespaart ook transportkosten! In samenwerking met Ticketbar biedt Verenigdestaten.info 10% korting op de Hop on Hop off Bus tickets in de onderstaande steden:

Geniet van de hectiek in ‘the Big Apple’ op de meest comfortabele manier!

Geniet van het best mogelijke uitzicht op de topattracties, buurten en bezienswaardigheden van New York City met de Hop on Hop off Bus! De gidsen zijn zorgvuldig geselecteerd en goed opgeleid om u te voorzien van een boeiende ervaring. Naast de gebruikelijke stadsinformatie, vertellen de gidsen mooie verhalen over wat zij zelf hebben meegemaakt in ‘ The City That Never Sleeps’. Zo leert u de stad optimaal kennen! Tijdens de koudere periode beschikt de Hop on Hop off Bus over een afneembare, doorzichtige kap en verwarmingsspiralen waardoor het heerlijk warm is.
 

basket_32pxBestel Hop on Hop Off tickets voor New York

patriotic_Divider

 

Ontdek San Francisco en alle prachtige hoogtepunten met de Hop on Hop off bus!

Leun achterover en geniet van de rit wanneer u rijdt door de stad op een open top bus. Leer over de unieke geschiedenis van San Francisco. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een opgenomen commentator of een live commentator. Verder kunt u in- en uitstappen om een attractie te bezoeken. U zult rijden over de legendarische ‘Golden Gate Bridge’ en het prachtige uitzicht over de baai van San Francisco zien. Vergeet niet uw camera, zodat u alle onvergetelijke momenten vast kunt leggen.
 

basket_32pxBestel Hop on Hop Off tickets voor San Francisco.

 

patriotic_Divider

 

Ontdek alle hoogtepunten van het magische Hollywood met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Los Angeles is de meest dichtbevolkte stad in de staat Californië, aan de westkust van de Verenigde Staten. Los Angeles wordt gezien als het Mekka van entertainment, internationale handel, onderwijs, media, mode, wetenschap, technologie en cultuur. Het is tevens de thuisbasis van de legendarische film industrie van Hollywood.Ontdek op uw gemak deze stad en omgeving met de comfortabele Hop-On Hop-Off bus. Met de gunstig gelegen Hop-On Hop-Off haltes en verschillende routes wordt u langs alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van Los Angeles en Hollywood geleid. De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour.Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties in de stad. U kunt de stad verkennen op uw eigen tempo, bezoek filmlocaties en zie waar de sterren wonen. Ontdek de prachtige stranden van Santa Monica en bewonder de bezienswaardigheden van Downtown LA en Beverly Hills. Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!
 

basket_32pxBestel Hop on Hop Off tickets voor Los Angeles 

patriotic_Divider

Ontdek alle hoogtepunten van het mythische Las Vegas met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

‘Geld moet rollen’ dat is het motto van Las Vegas! Laat uw verwachtingen overtreffen en maak op uw gemak kennis met het bruisende Las Vegas met de comfortabele Hop-on Hop-off bus. Met de gunstig gelegen Hop-on Hop-off haltes wordt u langs alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van Las Vegas geleid.De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour. Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties in de stad. U kunt op uw gemak de stad verkennen op eigen tempo. Naast de dagtour is het ook mogelijk om aan een avondtour deel te nemen. Deze avondtour leidt u langs het felverlichte Las Vegas, een waar spektakel om te zien! Met een overvloed aan bezienswaardigheden is de keuze aan u. Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!
 

basket_32pxBestel Hop on Hop Off tickets voor Las Vegas

patriotic_Divider

Ontdek alle hoogtepunten van het prachtige Hawaii met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Ervaar Hawaii’s nieuwste avontuur: de Aloha Bus! Er is geen betere manier om alle bezienswaardigheden van het prachtige Hawaii te ontdekken dan vanaf het dek van een open dubbeldekker bus, waarmee u 360 graden panoramisch uitzicht heeft! De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour. Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties. De bustour voert u langs Waikiki, Honolulu en Pearl Harbour waar zich meer dan 1500 verschillende winkels, restaurants, historische bezienswaardigheden en vele activiteiten bevinden. Aan boord van de bus zijn stewardessen aanwezig die te allen tijde uw vragen kunnen beantwoorden en extra informatie geven over het eiland en de vele activiteiten. Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!

basket_32pxBestel Hop on Hop Off tickets voor Hawaii

patriotic_Divider

Ontdek alle hoogtepunten van het indrukwekkende Washington met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Washington is het hart van de Amerikaanse politiek! Er is geen betere manier om alle bezienswaardigheden van deze geweldige Amerikaanse stad te ontdekken dan vanaf het dek van een open dubbeldekker bus, waarmee u 360 graden panoramisch uitzicht heeft over de hele stad!De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour. Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties in de stad. Verken de stad op uw eigen tempo. Laat u leiden langs alle iconische monumenten die deel uitmaken van Washington. Met een overvloed aan bezienswaardigheden is de keuze aan u! Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!
 

basket_32pxBestel Hop on Hop Off tickets voor Washington D.C.

 

ticketbar-logo

Print Friendly, PDF & Email

Amerika tickets met korting

door USA4ALL leestijd: 5 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: