Kom ook naar de Amerika meeting USA4ALL 2017! De elfde feestelijke meeting vond op 11 september 2016. Yvonne van Rijn ging die dag als grootste amerika-expert, na het winnen van de Amerika Quiz, met de reischeque naar huis. Op zondag 09 april 2017 vind de 12e Amerika bijeenkomst in het bestaan van USA4ALL plaats en ook jij kunt er bij zijn!

BREAKING NEWS: Er is een echte Amerikaanse Politie Auto aanwezig op de meeting! 

USA4ALL meeting 2017

De Amerika meeting USA4ALL is een bijeenkomst waar leden elkaar ‘live’ ontmoeten. Leden van het USA4ALL Amerika Forum, De Facebook pagina van USA4ALL, de besloten Facebookgroep of Amerika liefhebbers die regelmatig onze website bezoeken voorzien van boordevol Amerika informatie! Uiteraard kunt zich bij een van, of alle, bovengenoemde mogelijkheden aansluiten!

Hoe werkt het?

De Amerika meetings van USA4ALL richten zich vooral op gezelligheid en lekker eten. Met elkaar over de Verenigde Staten praten, foto’s bekijken, verhalen uitwisselen, elkaar tips geven en samen de juweeltjes bespreken die je anders niet bezoekt als je een standaard reisprogramma volgt. Soms vind er een Amerika Quiz plaats of een fotowedstrijd met leuke interessante prijzen (U kunt alvast even oefenen met deze leuke kleine Amerika Quiz), maar bovenal gaat het om gezamenlijk het Amerika gevoel te creëren voor al die Amerika verslaafden!

Kosten en info

De meeting zal dit keer plaatsvinden bij Charley’s Diner in Nederhorst den Berg (tussen Amsterdam en Utrecht). De meeting zal starten om drie uur (inloop) en eindigen tegen een uur of acht. Zodat iedereen weer redelijk op tijd thuis kan zijn voor de volgende werkdag. De kosten voor deelname zijn inclusief eten (BBQ of Buffet) & drinken (bier (van tap), wijn & fris T.w vijf consumpties) en Amerikaanse gezelligheid. Kosten voor de meeting zijn €35,- p.p.

Charley's Diner-04
Charley's Diner-05

Menu

Buffet of BBQ (Afhankelijk van het weer)

 • Snacks
  • Union RIngs
 • Food
  • Spare Ribs
  • Small Burger (Build your own burger!)
  • Sate
  • Salade / ColeSlaw
  • Fries
 • Drank
  • U ontvangt vijf consumptiebonnen per persoon. 
  • Bier / Fris / Wijn
  • Koffie toe

(Heeft u een allergie of speciaal dieet, laat het ons even weten!)

Verloting!

Bij voldoende animo zullen wij, onder de aanwezigen, tijdens de bijeenkomst wij ook reischeques verloten ter waarde van €499,- & €250,-. Kosten voor deze verloting zijn €25,- per persoon. (Bij minimaal veertig betalende deelnemers en kansspelbelasting vrij). De reischeque zal verzorgd worden door een bekende reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Amerika.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden, via onderstaande link. Hoe meer Amerika liefhebbers, hoe beter! Uw deelname is pas gegarandeerd als de betaling bij ons binnen is. (De inschrijving volgt op volgorde van betaling en is dan pas definitief)  Om een reële inschatting te kunnen maken van de kosten en benodigdheden is het van belang dat wij op tijd weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen. Maximaal 60, dus vol = vol! 

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Controleer uw e-mail en telefoonnummer goed.

Uw volledige voor en achternaam

Uw email

Uw telefoonnummer

Hoeveel loten wilt u aanschaffen? (min. €25,- of veelvoud)?

Wie meldt u, buiten uzelf nog meer aan?
Hoeveel keer bent u al in Amerika geweest?

Neemt u foto's mee?
JaNee

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
JaNeeKrijg ik al

Ik begrijp dat mijn inschrijving pas na betaling definitief is. (Vergeet deze niet aan te vinken, anders word uw formulier niet verzonden!)

Ps. Er is geen dresscode, maar wij zouden het ontzettend leuk vinden als uw kleding binnen het thema Amerika past!

usa4all-meeting-2016-een-superdag-onder-gelijkgestemden

 

Amerika meeting USA4ALL 2017

 

Print Friendly, PDF & Email

Amerika meeting USA4ALL 2017 – 9 april Charley’s Diner

door USA4ALL leestijd: 2 min
0
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.

%d bloggers liken dit: